25
Mayıs
2024
Cumartesi
YALOVA

Topçular'da bayram yoğunluğu

Yalova'nın Topçular feribot iskelesinde bayram dönüşüne geçen tatilciler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. 15 geminin aralıksız çalıştığı Topçular-Eskihisar hattında şu ana kadar 15 bin araç geçiş yaptı.

Kurban Bayramı'nı sevdikleriyle geçiren vatandaşlar dönüşe geçti. Deniz geçiş noktalarının en önemlilerinden biri olan Topçular iskelesinde de yoğunluk başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), öğlen saatlerinden itibaren iskelenin istif alanını doldurmaya başlayan tatilcilerin en kısa sürede karşıya geçişlerini sağlamak için gemi sayısını 12'den 15'e yükseltti. Yolcular ise, İDO'nun aldığı tedbirler sayesinde eskiden olduğu kadar uzun süreler kuyrukta ya da alanda beklemediklerini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bayramın 2. günü ve 3. gününde toplamda 15 bin aracın geçiş yaptığı Topçular iskelesinde bugün ise 10 bin aracın geçiş yapması bekleniyor. Bayram dönüşleri kapsamında toplam 25 bin aracın Topçular'dan Eskihisar'a geçeceği tahmin ediliyor. İDO, bayram arifesinden itibaren Topçular-Eskihisar hattında karşılıklı bin sefer gerçekleştirdi ve 60 bin araç taşıdı 

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2012 Pazar 18:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?