27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Topçular'da dönüş yoğunluğu

TOPÇULAR'DA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUK

Yalova'yı İstanbul'a deniz yolu ile bağlayan en önemli geçiş noktalarından birisi olan Topçular-Eskihisar feribot iskelesinde, Kurban Bayram dönüşü sebebiyle yoğunluk yaşanıyor.

Bayramı İstanbul dışında geçiren vatandaşların dönüşlerini son güne bırakması yine yoğunluk yaşanmasına sebep oldu. İstanbul'a deniz yolu ile geçmeyi tercih eden vatandaşlar, Yalova'nın Topçular-Eskihisar arabalı vapur iskelesinde uzun kuyruklar oluşturuyor. Yaklaşık 1 saat kuyrukta ve istif alanında bekleyerek gemiye binen vatandaşlar yolların yoğun olmamasına şaşırıyor. Geçen yıla oranla Topçular'da bu yıl daha az beklemek zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, "Bayram dönüşlerine bağlı olarak

Topçular İskelesi de yine yoğun. Ancak geçen yıllara oranla daha az kuyrukta bekliyoruz. Yani bu yıl İDO'nun hizmetinden memnunuz" şeklinde konuştular.

İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO), Topçular'da yoğunluğu engellemek için gemi sayısını 11'e çıkardı. Personel sayısını da arttıran İDO vatandaşların beklemeden geçiş yapmalarını sağlamak için çaba harcıyor.

TOPÇULAR'DA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUK
TOPÇULAR'DA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUK
TOPÇULAR'DA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUK
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:15:03
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 15:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?