19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Toplum liderliği eğitimi başladı

Kızılay'ın önderliğinde yürütülen 'toplum liderleri teşkilatlandırma projesi' çerçevesinde Yalova'da eğitimlere başlandı.

Kızılay'ın Toplum Liderleri Teşkilatlandırma Projesi 81 ilde başladı. Toplantı öncesinde konuşan Kızılay Şube Başkanı Osman Temuçin, "Kızılay'ın bakanlıklarla yaptıkları protokol gereği bu eğitimlere başladık.

Sizler toplum liderleri olacaksınız. Burada aldığınız bilgileri okullarınızda diğer meslektaşlarınıza ve öğrencilerinize aktaracaksınız. Sizler bundan sonraki her çalışmamızda da görev alacaksınız" dedi.

Kızılay'ın Yalova'da ki teşkilatlandırması hakkında da bilgi veren Temuçin, "Kızılay'ın Yalova'da bir deposu var. Bu depo kısa süre içerisinde devreye girecek. Bu depoya 7 milyon TL'lik malzeme konulacak. Yani 12 bin kişinin ihtiyacını karşılayacak kadar malzeme bu depolarda yer alacak. Bundan sonra her hangi bir afet esnasında başka illerden yardım gelmesini beklemeden hemen ihtiyaçlarımızı bu depodan karşılayacağız" diye konuştu.

Yerel Gündem 21 Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde Yaşar Erkoç, Ayşen Turna, Nagehan Güldallı, Şahin Arslan ve Ersan Çetin katılımcılara bilgiler verdi. 2 gün sürecek olan eğitim sonrasında katılımcı öğretmenlere Toplum Lideri Sertifikası verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?