26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Vali'ye duygusal veda

Yalova Valiliği görevine mahkeme kararı ile iade edilen Yusuf Erbay'ın gelişi ile merkez valiliğine çekilen Yalova Valisi Mehmet Ersoy düzenlenen muhteşem bir törenle uğurlandı.

Yalova Valiliği görevine gelmesi ile kendini sevdiren Yalova Valisi Mehmet Ersoy merkez valiliğine çekilmişti. Ersoy Valilik bahçesinde düzenlenen muhteşem bir törenle Yalova'dan ayrıldı. İldeki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri ve vatandaşların da hazır bulunduğu veda töreninde duygu dolu anlar da yaşandı.

Kendini uğurlamak için gelen herkesle tek tek tokalaşan Yalova Valisi Mehmet Ersoy'a minik çocuklarda çiçekler sundu. Merasim bölüğünü selamladıktan sonra kendini uğurlamaya gelenlere kısa ama duygulu bir konuşma yapan Ersoy, "Yalova'da çok güzel günler geçirdim. Göreve geldiğim andan beri yaptığınız bunca hizmetten dolayı, beni burada bağrınıza bastığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun" dedi.

Arabasına alkışlar eşliğinde binen Vali Ersoy'un başına ise karanfiller serpildi. Aracına binmeden önce uzun uzun el sallayan Yalova Valisi Ersoy ardından Yalova'dan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 16:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?