19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

YADEM'de 3 aquapark açılıyor

Yalova Belediyesi'nin turizme kazandırdığı Yalova Dinlenme ve Eğlence Merkezi (YADEM) bünyesinde 3 ayrı aquapark yapılıyor. 

Yalova Belediyesi YADEM'in turizm cazibesini arttırmak amacıyla yeni yatırımlar yapıyor. Bu kapsamda YADEM'e aquapark yapılıyor. "Kent turizmine kazandırdığımız YADEM'de farklı projeler gerçekleştirmeye devam ediyoruz" diyen Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, "Burada yapımı devam eden 3 ayrı aquaparkı 15 Haziran'dan itibaren hizmete açmayı hedefliyoruz. Aquaparklarımız suyun içinde oyun, spor gibi aktivitelerle eğlenceli bir serinleme imkanı sunacak. Tatile ihtiyacı olan tüm vatandaşlar uzaklara gitme gereği duymadan yaz aylarının sıcak günlerini burada değerlendirecek. Eğlenmek isteyenlerin uğrak yeri olan bu alan her yaş grubuna hitap edecek" dedi. 

YADEM'de 3 farklı tipte inşa edilen aquaparklar yetişkinler, çocuklar, bebekler gibi her yaş grubu için ayrı ayrı dizayn edildi. Soyunma kabinleri, duş sistemleri, güneşlenme alanları, kilitli emniyet dolapları ve diğer donatıları da bulunan aquaparklardan herkesin yararlanabilmesi fiyatlar uygun tutulacak.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 14:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?