19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Yalova'da Subaşı Kalıcı Konut sakinleri, sağlık ocağını İMECE usulü boyadı

Sağlık ocaklarının bir an önce açılmasını isteyen Subaşı Kalıcı Konut sakinleri, yetkililere ellerinden gelen her konuda yardımcı oluyor. Sağlık ocağı binasının boyası, kalıcı konut sakinleri tarafından imece usulüyle yapıldı.

Malzemeleri dahi gelen sağlık ocağının daha çabuk açılabilmesi için ellerinden geleni yapan depremzedeler, her türlü fedakarlığa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Bölge sakinleri olarak her türlü katkıya hazır olduklarını dile getiren Subaşı Kalıcı Konut Bölgesi Yöneticisi Birol Erbalta, "Sağlık ocağımızın gerekli tüm malzeme ve ekipmanları gelmiş durumda. Boyası eksikti. Arkadaşlarla bir araya gelerek boyasını yaptık. Doktor ve ebe tayinin de yapıldığını öğrendiğimiz sağlık ocağımızın en kısa sürede hizmete açılmasını bekliyoruz. Yardımlarından dolayı İl Sağlık Müdür Vekili Elif Aladağ’a, Dr. Tuncay Mustafaoğlu’na ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Ocağın faliyete geçmesiyle birlikte bölge halkımız sağlık meselelerinin çözümü için rahat bir nefes alacak" dedi.

YALOVA-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 18:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?