19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Yalova'ya Fenerbahçeliler derneği

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yalova Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyeleri, bugün Bursaspor ile oynayacakları maç öncesi Yalova Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını yapmak için Yalova'ya geldi. Yalova'da oldukça kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılanan Başkan Aziz Yıldırım'a Fenerbahçeli taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım, açılış öncesi yaptığı konuşmada, "Fenerbahçelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe, dünyada hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Konuşmasının ardından Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven ile açılış kurdelasını kesen Başkan Yıldırım, daha sonra dernek binasını gezdi. Burada kendisinden imza isteyen küçük taraftarların formalarını imzalayan Başkan Yıldırım, dernek yöneticileriyle de toplu fotoğraf çektirdi.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ise, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Lugano ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, 1 ay içerisinde bu transferin sonuçlanacağını söyledi. İspanyol golcü Güiza'nın Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Uslu, "Yalan. Bunu basın söylüyor, basın inanıyor. Güiza, sadece Milli Takımı düşünüyor, onun dışındaki herşey yalan" dedi.

Bu haberleri İspanyol basınının da yazdığının belirtilmesi üzerine ise, "Siz İspanyol basınını doğru mu sanıyorsunuz. Hepsi yalancı" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, açılışın ardından karayoluyla Bursa'ya hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?