26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Zehirlenerek öldürüldü

Yalova'da Yerel seçimlerde Saadet Partisi Termal Belediye Başkan Adayı olan Sabri Şahin'in bir evde zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Saadet Partisi Yalova İl Teşkilatı tarafından 29 Mart seçimlerinde Termal Belediye Başkan Adayı gösterilen Sabri Şahin, Bihicarettin Caddesi Gül Apartmanı'ndaki bir dairede ölü olarak bulundu. Yalova'da emlakçılık yapan Sabri Şahin, işyerine gelen bir bayan müşterisine satılık daire göstermek üzere Bihicarettin Caddesi üzerinde bulunan Gül Apartmanı'na gitti. Ancak uzun süre geri gelmemesi üzerine yakınları, Şahin'in müşterisini götürdüğü adrese gitti.

Kapıyı açan yakınları, Sabri Şahin'in cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsa ait cüzdan, kredi kartları ve cep telefonunun çalındığını tespit etti. Şahin'in cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Burada yapılan otopside Şahin'in zehirlenerek öldüğü tespit edildi.

Polis Sabri Şahin'in soygun için öldürüldüğü ihtimali üzerinde dururken, emlakçının eve götürdüğü kadının yakalanması için araştırma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 13:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?