26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Firari tedirginliği

Yalova'da kurduğu seks çetesi sayesinde yaşlı bir adama zorla senet imzalatan ve ardından da boğazını kesip 5 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Oktay Çınar'ın, Bursa'dan İstanbul'a sevk edilirken firar etmesi vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açtı.

Olayın ardından alarma geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü, şahsın gelmesi muhtemel olan yerlerde denetimleri sıklaştırdı. Sabıka listesi oldukça kabarık olan Oktay Çınar, ayrıca bir kadına tecavüz edip, küçük bir kız çocuğuna da cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.

Cinayetin ardından Sakarya'da yakalanan Oktay Çınar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa F Tipi Cezaevi'ne gönderilmişti. Çınar, dün hastalığı nedeniyle Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edilirken, tuvalete gideceğini söyleyerek firar etti. Firar haberini alan Yalova Emniyet Müdürlüğü, bunun üzerine alarma geçti.

Güvenlik güçleri, sabıka listesi oldukça kabarık olan ve bir kadına tecavüz edip, küçük bir kız çocuğuna da cinsel tacizde bulunmakla suçlanan Çınar'ın gitmesi muhtemel olan yerlerde denetimlerini sıklaştırdı.
Çınar'ın firar haberi Yalovalıları da tedirgin etti. Vatandaşlar, suç listesi oldukça kabarık olan zanlının başka insanlara da zarar vermeden bir an önce yakalanmasını istedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2005 Salı 14:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?