19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINOVA - YALOVA

Altınova'ya hastane

ALTINOVA'YA HASTANE

Yalova'nın Altınova ilçesinde Tersane Girişimcileri A.Ş. tarafından yaptırılacak olan hastane konusunda çalışmalar son aşamaya geliyor. Hastanenin, Ayazma yolu üzerinde daha önce jandarma binası yapılması planlanan alana inşa edilmesi düşünülüyor.

Sağlık Bakanlığı İnşaat Onarım Yatırım Daire Başkanı Mustafa Güloğlu, beraberinde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hilmi Sezer ile birlikte ilçemize gelerek yetkililerden bilgi alarak, Ayazma yolunda 7 dönümlük arazide incelemelerde bulundu. Yer tespitineKaymakamı Cemal Şahin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, İlçe Sağlık Grup Başkanı Ercan Coşkun katıldı.

Yerel Yönetimler Şurasına katılmak üzere Yalova'ya gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın Altınova bölgesinde yapılacak olan hastane konusunda hassas olduğunu söyleyen Metin Oral, "Bölgemize 2 adet hastane yapılacak, birini tersaneciler, diğerini ise bakanlık yapacaktı. Bakanlık sonradan iiki hastanenin gereksiz olduğuna karar verdi. Bununla ilgili bakanlıktan gelen arkadaşlarımız ile Tersane Girişimcileri yönetiminin de görüşlerini alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 11:21:00
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?