20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINOVA - YALOVA

Kırkpınar ikincisi çiçeklerle karşılandı

647. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde ikinci olan Yalova'lı güreşçi Ekrem Yavuz, memleketine dönüşünde çiçeklerle karşılandı. 

Kırkpınar'da Recep Kara'ya finalde mağlup olan Yalova'nın Altınova Belediyesi Spor Kulübü pehlivanı Ekrem Yavuz, memleketine dönüşünde Topçular İskelesi'nde davullu zurnalı törenle karşılandı. Altınova Kaymakamı Cemal Şahin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Yavuz'a çiçek sunuldu. Ardında düzenlenen konvoyla Yalova'nın Altınova İlçesi'ne geçen Ekrem Yavuz ilçede bir çay bahçesinde kendisine verilen hediyeleri kabul etti. 

Altınova Kaymakamı Cemal Şahin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Belediye Meclis üyeleri tarafından kendisine altın ve çeşitli hediyeler sunulan Yavuz, "Bu yıl çok zorlu maçlar yaptım. Son maçıma da sakatlıklarla çıktım. Hedefim önümüzdeki yıl başpehlivan olmak. Bunun için hemen çalışmalarıma başlayacağım" dedi. 

Altınova Belediye Başkanı ve Altınova Belediyespor Başkanı Metin Oral ise, "Ekrem Yavuz elde ettiği başarı ile göğsümüzü kabarttı. Ona ilçem ve halkım adına çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 13:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?