19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİFTLİKKÖY - YALOVA

Hayırseverlerden biyoloji laboratuarı

HAYIRSEVERLERDEN BİYOLOJİ LABORATUARI

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, Atatürk Anadolu Lisesi'ne hayırseverler Ali Gündüz ve Özden Gündüz tarafından yaptırılan biyoloji laboratuarı törenle hizmete girdi.

Okulda düzenlenen törene Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman ile öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Okul Müdürü Hamza Bayrak, okulun ilk kurulduğu dönemlerde çok eksiği bulunduğunu, ancak gün geçtikçe hayırseverlerin katkılarıyla bunları bir bir tamamladıklarını söyledi. Bayrak, "Fizik ve kimya laboratuarlarımız hayırseverlerin katkılarıyla yapılmıştı. Şimdi de biyoloji laboratuarını hayırseverlerimiz sayesinde yaptırdık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Önemli bir eksiğimiz kalmadı" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç ise, Yalova'nın eğitimde Türkiye'nin pek çok noktasına nazaran avantajlı durumda olduğunun altını çizerek, "Okullarımızın fiziki şartları son derece iyi. Hemen çoğu okulumuzda derslik sıkıntısı kalmadı. Eksiklerimizi de hayırseverler sağolsun gideriyorlar. Yalova, hayırseverlerin eğitime katkısı bakımından çok avantajlı bir il" diye konuştu.

Açılışının ardından hayırseverler Ali Gündüz, Gönül Kırtay ve Oktay Çolak'a plaket verildi. Laboratuarda ilk deney öğrenciler tarafından yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 11:05:04
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 23:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?