19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİFTLİKKÖY - YALOVA

Yaşlı adamın feci ölümü!

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde üst geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmek isteyen 81 yaşındaki adam, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde saat 21.00 sıralarında evine giden 81 yaşındaki Ahmet Aşan, üst geçit yerine yoldan karşıya geçmek istedi ancak Yalova'dan Kocaeli istikametine seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen bir aracın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle kanlar içerisinde kalan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Panelvan cinsi olduğu belirtilen araç ise yola devam ederek kayıplara karıştı. Polis, aracın bulunması için soruşturma başlattı. Yaşlı adamın ölüm haberini alan çocukları ise hemen kazanın olduğu yere geldi. Yakınları gözyaşlarına boğulurken, yaşlı adamın bir süre önce de trafik kazası geçirdiği ve günlerce hastanede yattığını öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda üst geçit olmaması sebebiyle birçok trafik kazasının yaşandığı Çiftlikköy ilçesi Mobil mevkiinde vatandaşlar yolu trafiğe kapatmışlardı. Bunun üzerine Karayolları Genel Müdürlüğü kazaların olduğu noktaya bir üst geçit yapmıştı. Ancak buna rağmen bazı vatandaşlar üst geçit yerine yoldan geçmeye devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 12:11:18
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 12:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?