19
Mayıs
2024
Pazar
TERMAL - YALOVA

İMG üyelerine ödül

Yalova Valiliği, İl Genel Meclisi’nin 9. dönem üyelerini ve bölge milletvekillerini, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüllendirdi.

Termal Çamlık Otel’de düzenlenen törene İMG üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Yusuf Erbay, "Bizler parti ayrımı gözetmeksizin Yalova için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimizin geleceği için önemli yatırımlar olan tersane, doğalgaz, bilişim ve dönüşüm projelerimizin gerçekleşebilmesi için milletvekillerimizin de desteğiyle çalışıyoruz. Burada hepimizin gayesi, Yalova’da taşın üzerine bir taş daha koymaktır. Bu çalışmaya katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Konuşmanın ardında AK Parti Yalova Milletvekili Şükrü Önder adına AK Parti İl Başkanı Fikri Demirel, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Abdullah Gencer, Adil Akın, Ahmet Tamer, Bahri Saraç, Can Budak, Cemalettin Acar, Ayşen Dikmen Gülsüm Güler, Hasan Çalık Hikmet Yurdagül, Kadir Koyuncuoğlu Mehmet Çelik, Turgay Dalmaz, Mehmet Durmam, Naim Kocadereli (adına oğlu), Osman Turna ve Ömer Buz’a birer şükran plaketi verildi.

Plaketlerin verilmesinin ardından mikrofona gelen milletvekili İnce, "Zaten devletin bana bir plaket borcu vardı. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin başkanlığını yaptığım dönemde, tarihi Yürüyen Köşk’ün restore edilmesi sürecini başlatmıştım. Bu projede adı geçen 150 kişiye plaket verilmişti, ancak benim adım bu listede yer almamıştı. O zaman da bu plaketleri yine dönemin valisi vermişti. Neyse ki bu plaketi de bugün Valimiz Yusuf Erbay veriyor. Böylece devlet bana olan borcunu ödemiş oldu" diyerek espri yaptı.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 17:00:13
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?