22
Mayıs
2024
Çarşamba
TERMAL - YALOVA

Polis memuru hırsız sanarak eşini vurdu

Yalova'da bir polis memuru, hırsız zannederek eşini öldürdü. 

5 ay önce evlenen Mustafa Ateş (40) ve İlkfen Ateş (39) çifti, İlkfen Ateş'in Yalova'nın Termal İlçesindeki TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı Atatürk Köşkü'ne müdür olarak tayin olması üzerine Yalova merkeze bağlı Samanlı köyüne yerleşti. Bir süre İstanbul'daki görevine gidip gelen Mustafa Ateş'in de Yalova Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne atanmasıyla çiftin hayatı iyice düzene girdi. Ardından İlkfen Ateş'in üç ay önce hamile kalmasıyla çiftin mutluluğu ikiye katlandı. Ancak bu mutluluk çok uzun sürmedi. Gece birlikte yatan Ateş çiftinden İlkfen Ateş, sabaha karşı 04:00'de su içmek için uyandı. Ardından mutfaktan gelen seslere uyanan polis memuru Mustafa Ateş, eve hırsız girdiğini sanarak yatağın yanı başındaki komedi üzerinde duran beylik silahını alarak sesin geldiği tarafa koştu. Aniden karanlıkta bir gölge ile karşılaşan Ateş, refleksle silahını ateşledi. Işığı açtığında ise kahreden tabloyla karşı karşıya kaldı. Hırsız sanarak vurduğu kişi 5 ay önce evlendiği 3 aylık hamile eşi İlkfen Ateş'ten başkası değildi. 

Eşini öldürdüğünü anlayıp kahrolan Mustafa Ateş, meslektaşlarını arayarak durumu haber verdi. İlkfen Ateş'in cesedi önce Yalova Devlet Hastanesi ardından da Yalova Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı üzerine otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp morguna gönderildi. Polis memuru Mustafa Ateş gözaltına alındı. Olayın jandarma bölgesinde gerçekleşmesi sebebiyle soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 13:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emel yılmaz IP: 85.100.169.xxx Tarih : 13.10.2007 00:14:53

hiç inandırıcı degill... polis olmasına ragmenn tecrube sahibi olmasına ragmenn boyle birsey yasanıyor... insann yanında yattığı birinden nasıl olurda haberdar olmazki?