16
Mayıs
2024
Perşembe
İNSAN KAYNAKLARI

'Başaran Ulusoy tevbe etsin'

TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Erdem: "Ulusoy camiiye gidip tevbe ederek istifasını versin" dedi..

Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği'nin(TÜRSAB) 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek 18. Olağan Genel Kurulu öncesi tartışmalar sürüyor.

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Erdem, "Ulusoy camiye giderek tövbe istiğfar ederek istifa etsin ve gençlerin önünü açsın. İnsanın kalbi bu günahtan dolayı sızlasın, ruhunda pişmanlık duysun, hemen Allah'a yönelsin. Günahının bağışlanmasını ve örtülmesini dilesin, daha tevbe imkanları elde iken günahlardan kurtulmaya çalışsın" dedi.


Geçtiğimiz günlerde TURSAB Başkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan Başaran Ulusoy'un da katıldığı yemekte kavga çıkmış ve yumruklar konuşmuştu. Ardından Ulusoy ile Hasan Erdem arasında söz düellosu çıktı.

Yaşanılanların geride kaldığını açıklayan Erdem, "Başaran Ulusoy bir yıl önce aday olmayacağını açıklayıp, yerine İskender Çayla'yı aday gösterdi. Ancak sonradan fikir değiştirip aday olduğunu açıkladı. Oysa biz İskender Çayla'yı destekliyoruz. Ulusoy yıllardır yaptıkları hata ve yanlışlardan dolayı camiye gidip tevbe etsin. Alleh afedicidir. Allah'tan affını istesin. Bizler 8 yıldır başkan seçtiğimiz Ulusoy'u, dertlerimizle dertlensin diye seçtik, padişahlık sürsün diye değil. Ancak onlar, turizmcilerin aleyhine çıkan bir çok yasada maalesef sessiz kalarak, sektör temsilcilerinin haklarını koruyamamıştır. Hemen gitsin Allah'a yönelsin, af dilesin" dedi.

Fatih Karakılıç/cha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 12:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?