27
Mayıs
2024
Pazertesi
İNSAN KAYNAKLARI

Bir kitap okudu hayatı değişti

Kuralcılığıyla tanınan Ebru Gündeş, okuduğu bir felsefe kitabından sonra kuzu gibi oldu. Gündeş, artık 'yapmam' dediklerini yapıyor, kendini eleştiriyor, mini etek giyiyor ve dans dersi alıyor.

Ebru Gündeş son günlerde kendiyle ilgili koyduğu kuralların hepsini rafa kaldırdı. Ünlü sanatçı, yıllardır yapmam dediklerini yapmaya, söylemediklerini söylemeye başladı. Öyle ki Gündeş, "Bu zamana kadar bildiklerim yanlışmış, ben geri kafalıymışım" bile diyor. Ünlü sanatçının bu ani değişiminin sırrı ortaya çıkmakta gecikmedi. Meğer Gündeş, okuduğu bir felsefe kitabıyla hayatını değiştirmeye karar vermiş.

KENDİNE İLETİŞİM DANIŞMANI TUTTU
Söylediklerinin yanlış anlaşılmasından duyduğu rahatsızlığı paylaştığı bir arkadaşının, kendisine Orhan Hançerlioğlu'nun 'Düşünce Tarihi' adlı kitabı önermesi, Gündeş'in fikirlerini değiştirmesini sağlamış. Antik çağdan bugüne düşünce biçimlerinin anlatıldığı kitabı okuyan Gündeş, sanat dünyasındaki mücedelesinde kendisine farklı bir yol çizmeye karar vermiş. Ve ilk iş olarak bir iletişim danışmanı tutmuş. Ünlü sanatçı, artık danışmanının direktiflerini uyguladığını söylüyor.

Sabah
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 18:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?