22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

İHA çalışanlarının tepkisi

İHA'da bu kadarı da olmaz uygulamaları...


İHA'da çalışanlara yüzde altı gibi bir zam yapılacağının açıklanmasından sonra çıldırdan uygulamalar başladığı öğrenildi.

Ramazan ayında meydana gelen ilk olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İHA çalışanlarından İhlas yurtlarında verilecek iftar yemekleri için para toplandı. Bütün çalışanlar Ramazan ayında bulunduğumuzu gözönüne alarar gönüllerinden koptuğu kadar parayı topladılar.

Ancak birkaç gün önce yaşanan olay çalışanların tasını attırmaya yetti. İHA yönetim personeli İHLAS FİNANS'ın mudilerine yapılacak ödeme için personelden tekrar para toplama kampanyası başlattı.

Yüzde altı zam yapılmasının üzerine başlayan bu kampanya çalışanları çileden çıkardı. Para toplayan yöneticiler ses çıkartamayan İHA çalışanları HaberVizyon'a attıkları maillerle tepkilerini dile getirdiler.

Çalışanlar "Biz zaten boğaz tokluğuna çalışıyoruz. Siz parayı zamanında ayaklarına döktüğünüz Sibel Can gibi sanatçılardan toplayın. Patronu esas o yaşadığı hayat batırdı. Heliktopterle gönderilen baklavalar, havadan takılan altınlar şirketi batırdı. Yönetim bağışı gitsin onlardan toplasın" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

habervizyon
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 10:20:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?