15
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

Netone'a yeni müdür

Alternatif telekom operatörü Netone Telekom'a yeni pazarlama müdürü...

Bugüne kadar bilişim, hizmet, bankacılık, finans ve telekomünikasyon gibi farklı sektörlerde çalışan Akbay, Netone Telekom'da Pazarlama Müdürü olarak göreve başladı.

1996 yılında Türkiye'nin ilk internet servis sağlayıcılarından biri olarak kurulan alternatif telekom operatörü Netone Telekom'da Pazarlama Müdürlüğü görevine Zeynep Meziyet Akbay atandı.

1970 İstanbul doğumlu olan Akbay, 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl bilişim sektöründe faaliyet gösteren Dow Jones Finansal Sistemler A.Ş. firmasında iş hayatına atılan Akbay zaman içinde bu firmada Pazarlama Müdürlüğü görevini üstlendi. Daha sonra sırasıyla Accor Corporate Services(Ticket Restaurant)' da Pazarlama Müdürü, Benkar A.Ş.' de Üye İlişkileri Müdürü, Akbank A.Ş.' de Kredi Kartları Grup Müdürü, A-Telekom A.Ş.' de Genel Müdür, Televersal A.Ş.' de Genel Müdür Yardımcısı ve Kentkart' ta Proje Müdürü olarak görev yaptı.

Yönetim ve Strateji, Pazarlama Yönetimi, Muhasebe ve Mali Konular, İnsan Kaynakları, Satış, Hizmet ve Satış Sonrası Servis ve Bilgisayar Programları konularında çeşitli kurs ve eğitim seminerlerine katılan ve aralarında Akbank Axess Kredi Kartının da bulunduğu birçok ürünün sıfırdan tasarlanarak hayata geçirilmesini sağlayan Akbay; bilişim, perakende, hizmet, bankacılık, finans ve telekomünikasyon gibi farklı sektörlerde kazandığı iş deneyimlerini Netone Telekom bünyesine taşıyarak, Netone'ın yeni pazarlara açılma politikası ile büyüyen hedefleri doğrultusunda pazarlama stratejilerini planlayarak hayata geçirecektir.

ajanslar
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 12:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?