22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

Pazarlama İletişimi...

Boğaziçi Eğitim 24-25 Kasım tarihlerinde Hilton İstanbul’da gerçekleştireceği “Pazarlama İletişimi ve Müşteri İlişkileri Zirvesi” ile alanında uzman eğitmen, akademisyen ve profesyonel yöneticileri bir araya getirecek.

Zirvede; Pazarlama İletişimi ve Müşteri İlişkileri süreçlerine dair; Pazarlama iletişimi nedir?, Sadık müşteri kazanımı, Şikayetlerden yararlanma, Müşteri ilişkilerinde farklı sosyal stillere karşı davranış geliştirme, Satış sonrası müşteri ilişkisi, Satış Promosyonu, Etkin medya planlama, Reklam stratejileri, Müşteri şikayetleri ve örgütsel Performans, Stratejil ilişki, Profesyonel zeka- Ekonomik ilişkilerde fark yaratma, Halkla ilişkiler-Sosyal sorumluluk kampanyaları, Marka ve marka odaklı müşteri yönetimi, Müşteri değerine yatırım ve Online Customer Satisfaction Research konu başlıklarına detaylarıyla değinilecektir.

Zirve sonunda katılımcıların pazarlama iletişimi konusunda uzman görüşlerinden faydalanarak bilinç düzeylerini arttırmak, Pazar paylarını arttırmak, müşteri memnuniyetini arttırarak uzun soluklu müşteri ilişkileri sağlayabilmeleri amaçlanmaktadır.

Yönetim ve Satış Danışmanı Necdet UYGURER, Danışman–Yazar Dr. Murat BİLGİLİ, Satış Danışmanı Murat ÜNVER, Yönetim-Pazarlama Danışmanı Adnan DUYGUN, Satış ve Yönetim Danışmanı-Yazar Özkan KAYMAK, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin AKGEYİK, Satış-Pazarlama Danışmanı Aydın GÖLE, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı, Organizasyonel Davranış Bilimleri Ünitesi Başkanı Prof. Dr. Hakan YÖNEY, Konak Medya Yayınlar Koordinatörü Mine KILIÇ, Yaşam Koçu-Eğitmen Ümit FERAH, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebru NUROĞLU, Bilgi sistemleri ve Bilgi Teknolojileri Danışmanı Levent KARADAĞ, Founding Director of Perceptum BCI Per- Eric KARNEKULL konuşmacı olarak yer alacağı zirve hakkında detaylı bilgi ve katılım için 0216 321 03 10 - 0216 321 79 30 numaralı telefonlardan iletişime geçebilir veya duygu@bogaziciegitim.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

kurumsalhaberler.com
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 13:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?