16
Mayıs
2024
Perşembe
İNSAN KAYNAKLARI

S&T'nin yeni Genel Müdürü

S&T Türkiye’nin yeni genel müdürü Ramazan Açıkgöz oldu. Açıkgöz, daha önce aynı kurumda büyük müşterilerden sorumlu satış müdürü olarak görev yapıyordu.

S&T Türkiye’nin yeni genel müdürü belli oldu. Aynı kurumda büyük müşterilerden sorumlu satış müdürü olarak görev yapmakta olan Ramazan Açıkgöz, genel müdürlüğe atandı. Bilişim sektöründe ulusal ve uluslararası deneyime sahip olan Ramazan Açıkgöz, yeni görevinde S&T Türkiye’nin faaliyetlerinin kurum vizyonuna uygun bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olacak.

Açıkgöz, S&T Türkiye’nin gelecek planları hakkında şunları söylüyor: “S&T AG, Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde bilişim sektörünün lider çözüm ve hizmet sağlayıcısıdır. Başarılı projeleri sayesinde ilgili pazarlarda bir marka olmuştur. Biz de S&T AG kurum stratejileri, çözümleri, prensipleri ve standartları çerçevesinde, Türkiye bilgi teknolojileri ve sistem entegratörlüğü pazar dinamikleri karşısında, stratejik kanal iş ortakları ürün gamını ve hizmet yelpazesini genişleterek, rekabet edebilen yeni bir servis modeli anlayışı ile, Türkiye’de başarılı projeler üreteceğiz ve markalaşacağız.

Özellikle SAP alanında bölgenin en büyük iş ortağı olmak istiyoruz. S&T AG, bu gelişimi tam desteklemektedir ve Türkiye’de yeni yatırımlar planlamaktadır. Türkiye pazarında S&T markası bilinci ve değerini oluşturmak üzere bölgede aktif pazarlama çalışmalarına başlayacağız. Yürüyen büyük müşteriler pojelerinde müşteri güvenini tazelemek ve ilişkilerimizi yeni boyutlara taşımak için, Türkiye’deki yönetici arkadaşlarım ve S&T AG yöneticileri ile birlikte çalışacağız. Kurum olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız.”

Ramazan Açıkgöz Kimdir?

1959 Adana doğumlu Ramazan Açıkgöz, 1985 yılında Berlin Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İş yaşamına sırasıyla Siemens AG Berlin’de BT sistemleri satış öncesi danışmanı, Siemens-Nixdorf Information Systems İngiltere’de OLTP proje müdürü, Siemens-Nixdorf Information Systems Almanya’da sistem danışmanlığı grup müdürü, AEG Genel Elektrik Türkiye’de satış müdürü, SAP Almanya ve Türkiye’de SAP Türkiye ekip üyesi ve ERP danışmanı, SAP Türkiye’de bölüm yöneticisi, Trendage International Almanya’da WiMAX satış ve pazarlama koordinatörü ve Telenity Türkiye’de Avrupa’dan sorumlu satış direktörü olarak görev yaptı. Mayıs 2007’de S&T Türkiye bünyesine katılan Açıkgöz, burada büyük müşterilerden sorumlu satış müdürü olarak görev yapıyordu. Açıkgöz, çok iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.

KURUMSALHABERLER.COM
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 13:12:37
Güncelleme :13 Kasım 2007 Salı 13:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?