22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

TÜPRAŞ'a ilk günde rekor başvuru

Türkiye petrol rafinerisi Batman ve Kırıkkale rafinerilerinde görev yapmak üzere başlatılan işçi kayıtları, Kırıkkale rafinerisi sosyal tesislerinde başladı. 

Sabahın erken saatlerinde başlayan iş başvuruları için ilk gün yaklaşık bin 500 kişi müracaat etti.

Batman ve Kırıkkale rafinerileri için Kimya, Petrokimya, Motor, Makine, Torna, Endüstriyel Mekanik, Metal, Elektronik, Elektirik, Elektronik ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Teknik Resim, Güvenlik ve İtfaiye bölümleri için vasıflı işçi alımı yapılacak. Kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinden itibaren rafineriye akın eden çok sayıda vatandaş uzun kuyruklar oluştururken, tesis önünde ise yüzlerce araç birikti. 

Tesis önünde yığılmaya neden olan araç kalabalığını kaldırmak için tesis yetkilileri, rafineri ile şehir merkezi arasında ring hattı kurarak vatandaşlara yardımcı oldu. 

Kayıt yaptırmak için uzun süre kuyrukta bekleyen vatandaşlara tesiste hazırlanan kumanyalar dağıtıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2007 Pazartesi 22:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemil direk IP: 88.247.67.xxx Tarih : 14.05.2008 17:42:27

tüpraş gıbı bır özel kuruma alınan işçilerin cogu vasıfsız ve nıtelıksız ve hatta alınan işçilerin bır coguda torpıl dedıguımız yollarla işe alındılar ve alınan elemanın bır cogu hak etmeyen lerdır ..evet dıplomaları vardır ama meslekle hıc alaksı olamayan ınsanlardır.bu tupras gıbı bır kuruma yakısmadı hatta tamamen rezıllıktır..bılgılerınıze sunarım.