15
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

Ulusoy'un 5'inci zaferi

Resmi olmayan kesin sonuçlara göre TÜRSAB'ın 18'inci Genel Kurulu'ndan Ulusoy, üst üste 5'inci kez zaferle çıktı.

Son duruma göre, Ulusoy 972, Çayla 345, Selimoğlu 184, Günaydın 55 oy aldı. Ulusoy Genel Kurul'a hitaben yaptığı konuşmada dostluk mesajları verdi.


Resmi olmayan ilk sandık sonuçlarına göre 1503 oy kullanıldı. Ulusoy 972, Çayla 345, Selimoğlu 184, Günaydın ise 55 oy aldı.

İlk sandık sonuçlarının açıklanmasından sonra büyük tezahürat altında horon teperek sahneye çıkan Ulusoy, tüm TÜRSAB üyelerine teşekkür ederek özetle öyşe konuştu:

"Bir seçim dönemi daha bitti. Kazanan TÜRSAB'tır. Bu seçimin gelecek seçimlere ders olacağına inanıyorum. Biz emek gayret gösterdik. TÜRSAB gelecekte neler yapması gerektiğini gördü. Yarında yine birlikte düşüneceğiz. Ssdece bize rey verenlere değil TÜRSAB'a hizmet ediyoruz. Başaran Ulusoy tek çalışıyor dediler.Çok olumlu ekiple çalıştım. Hepsine teşekkür ediyorum" 

Ulusoy sözlerini şöyle sürdürüdü:

"Konuşmacıların hepsini not aldım. Ben armadaşlarımı kırmışsam, kendilerine yanlış bir şey yapmışsam özür diliyorum. Bundan böyle birbirini kucaklayan, gül veren okşayan olacağız. Buna inanıyorum. Arkamdaki TÜRSAB ordusu ile başaracağıma inanıyorum.

Bizi kimse kızdırabilir mi, kimse bölebilir mi. İşte TÜRSAB. Herşey açık, herşey şeffaf. İnternet sayfalarına magazinsel malzeme olmayacağız. Yazan arkadaşlarıma sesleniyorum"

Konuşmasını bitiren Başkan Ulusoy'u ilk olarak Semih Selimoğlu, ardından İskender Çayla ve Emir Günaydın tebrik etti.

M. Yüksel Özbek/kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2007 Pazar 19:18:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?