22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

Ünlü soyadları buluşuyor

Alarko, Sabancı ve Has Soyadları Yönetimde Biraraya Geliyor... Sabancı, Has, Alaton ailelerinin yer aldığı buluşmanın amacı:


Ülkemizin ünlü ailelerine gazetecilik duayeni Güneri Civaoğlu soracak, onlar cevaplayacak. İş dünyasında başarılı olmanın altın kurallarını anlatacaklar. Çarpıcı, öğretici ve farklı bir organizasyon için bir araya geliyorlar. Bu büyük buluşmanın en önemli amacı; ülkemizde başarılı yönetici sayısını arttırmak, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kişisel gelişimlerine yeterince önem vermeyen yöneticileri, yönetici adaylarını ve işletme sahiplerini dünyadaki yeni yönetim trendleri aktarmak ve öğretmek.

EDUPLUS 6. Yönetim Zirvesi 2007 ile www.eduplus.com.tr katılımcılar çok sayıdaki yönetim otoritesini, efsane yöneticileri ve ünlü işadamlarını interaktif bir biçimde dinleyecek, onların öğretilerini ve sırlarını öğrenme şansına kavuşacaktır. Program bir yıl öncesinden büyük bir özenle hazırlanmaktadır.

1000 Kişiyi Aşkın Yönetici, Yönetici Adayı ve İşadamı Buluşuyor.

Demet Sabancı, Can Has, Leyla Alaton, Michel Akavi, Galip Yorgancıoğlu, Akın Öngör, Erman Atasoy, Çağlar Çoroğlu, Bülent Şenver, Emin Hitay gibi birçok önemli ismin yanında Coca Cola'nın zirvesinden Ahmet Bozer ve Cem Kozlu gibi dev yöneticiler bir araya geliyor.

15 Kasım 2007 tarihinde İstanbul büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünya ve ülke ekonomisine yön veren 1.000'i aşkın üst düzey yönetici ve milyarder işadamı işletmelerde daha çok sayıda başarılı yönetici yetişmesi amacıyla buluşacak. Sektör ve departman ayrımı yapmadan her kademedeki yönetici, yönetici adayı ve işletme sahibini kapsayan bu buluşma taşıdığı amaç ve misyon ile Türkiye'de bir ilk'i gerçekleştirecek. Organizasyonu iş dünyasının seçkin zirvelerini gerçekleştiren www.eduplus.com.tr EDUPLUS ve TAKTX birlikte düzenliyor.

Saygı Duyulan, Takip Edilen, Sürekli Yeni Şeyler Öğrenilen Yönetici Nasıl Olunur? Geleceğin Yönetim Anlayışı ve Vizyonu Katılımcılar zirvenin sonunda yönetim ve yöneticilikle ilgili bilgi ve becerilerini geliştirme ve iş dünyasının başarılı yöneticileri arasında yer alma fırsatını yakalayacaktır.

Zirvede ele alınacak önemli başlıklardan bazıları şunlardır:
Geleceğin Yönetim Anlayışı ve Vizyonu, Bir Dünya Markasının Zirvesinden Yöneticilere Tavsiyeler, İş Dünyasında Başarılı Yönetici Olmanın Altın Kuralları, İnovasyon: Yönetimde Yenilikçi Bir Şirket Olmanın Yolları, Değişimi Yönetmek, Harvard'da Öğretilen Bir Başarı Öyküsü, Sektör Lideri Nasıl Olunur? Rekabet Ortamında Büyüme ve Yönetim Stratejileri, İş Yaşamında Kariyer Yönetimi, Saygı Duyulan, Takip Edilen, Sürekli Yeni Şeyler Öğrenilen Yönetici Nasıl Olunur? Çalışanlarla ve Müşterilerle Nasıl Etkin İletişim Kurulur? Etkili Dinleme ve İletişim Becerileri

Sınırlı sayıda şanslı kişinin katılabileceği organizasyonun biletleri yoğun ilgi nedeniyle tükenmek üzere. Birçok şirketin sahibi, yönetim kadroları ve yönetici adayları toplu bilet alarak kayıt yaptırmaktadır.

aa
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 12:03:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?