20
Mayıs
2024
Pazertesi
İNSAN KAYNAKLARI

Zapsu kardeşler örgüye başladı

Azizler Holding Başkanı Aziz Zapsu'nun oğlu ve kızı, internet üzerinden el işi örgü kıyafet satmaya başladı.

Didem ve Ömer Zapsu kardeşlerin sitesindeki el işi örgü kıyafetler son teknoloji yardımıyla tanıtılıyor. Ayrıca sitede, örgü ekibinde yer alan kişilerin de kısa tanıtımları yapılıyor.

Son dönemde birbiri ardına açtıkları indirimli satış mağazalarıyla adından söz ettiren Zapsu ailesi, şimdi de örgü işine el attı. Azizler Holding Başkanı Aziz Zapsu'nun oğlu Ömer Zapsu ile kızı Didem Zapsu, el işi örgü giysi satışına başladı.
www.annanne.com adresli bir internet sitesi kuran Zapsu kardeşler, hem yazlık hem de kışlık olarak hazırladıkları örgü koleksiyonlarını satışa sundu.


Zapsuların kadın ve erkek giysilerinin yer aldığı geniş koleksiyonunda fiyatlar 111 YTL ile 260 YTL arasında değişiyor. Sipariş üzerine örülen giysiler için bir de örgü ekibi oluşturuldu.

'Anneannemden esinlendim'
Geçen yıl 'Takeavalk Tasarım' adlı bir şirket kuran Zapsuların bu şirketle ilgili ilk projesi ortaya çıktı. Takeavalk'a bağlı yüksek teknolojili www.annanne.com sitesi, el işi örgü giysi satışına başladı. Yeni işiyle ilgili Milliyet'e bilgi veren Ömer Zapsu, “Anneannemizden esinlendik. Bize hep çok güzel kazaklar örerdi” dedi.

Ömer Zapsu'nun başkan, Didem Zapsu'nun başkan yardımcısı olduğu Takeavalk Tasarım'ın ana hissedarı, AKP MKYK'dan kısa süre önce istifa eden Cüneyd Zapsu'nun ağabeyi Geylan Abdulaziz (Aziz) Zapsu'nun başkanı olduğu Azizler Holding. Diğer ortaklar ise Aziz Zapsu, Zapsu'nun eşi Gülgün Zapsu, oğlu Ömer Zapsu ve kızı Didem Zapsu. Zapsular işletme adı olarak ise, şirketin adına bir 'w' ekleyerek, Takeawalk'u seçti.

www.annanne.com sitesinde, “Annanne markasını anneannemizin örgü becerisinden esinlenerek koyduk. Hedef, bu geleneği, geliştirdiğimiz farklı el örgüsü koleksiyonlarıyla canlandırmak” ifadesi de yer alıyor.

Örgü ekibi kurdular

Didem ve Ömer Zapsu'nun yazlık koleksiyonları soul, retro, gipsy ve punk; kışlık koleksiyonları ise baklava, birdie ve taxi gibi isimler taşıyor.
Sipariş verilen örgüleri ev hanımları Semiha Aydın, Melehat Öğmen, Gülsüm Öğmen, Songül Aydınlı, Tülay Ayaz, Şenay İnanç, Rabia Arıkoğlu, mağaza sorumlusu Çiğdem Gürsoy ve modelist Hatice Bıyıklı hazırlıyor.
Kışlık giysiler için 130 YTL'lik fiks fiyat istenen sitede, yazlıkların fiyatları ise 111 YTL ile 260 YTL arasında değişiyor.

Serkan Arman/Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 12:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?