19
Mayıs
2024
Pazar
OTOMOBİL

A3 üstünü açtı

Mevcut A3 model seçeneklerine göre daha farklı tasarım unsurlarıyla ön plana çıkan A3 Cabrio, Audi modellerinin ortak yüz simgesi olan geniş tek çerçeveli ızgaraya sahip.

Makyajlı A3’te de karşımıza çıkacak olan yeni tip ön far tasarımı da araçta kendisini belli ediyor. Xenon plus far sistemiyle birlikte alınabilecek LED’li gündüz farı tasarımı da aracın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Audi A3 Cabrio’nun en önemli özelliği olan katlanabilir kumaş tavan, iki farklı açılma seçeneği ile tercih edilebiliyor. Yarı otomatik işleyen kumaş tavanın yanı sıra daha fazla akustik konfor sağlayan tam otomatik tavan seçeneklerinin de sunulacağı A3 Cabrio’nun siyah, kırmızı ve mavi renklerde tavan seçenekleri bulunuyor.

30 km/s’e kadar hızla kadar 9 saniyede açılıp kapatılabilen tavan aracın bagaj hacmini etkilemiyor. 260 litrelik bagaj hacmi, araç arka koltukların da katlanmasıyla 674 litreye kadar yükseltilebiliyor. A3 Cabrio, ikisi benzinli ikisi dizel olmak üzere toplam dört motor seçeneğine sahip.

Benzinli motorların ilkini oluşturan 1.8 litrelik TFSI motor, 160 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. İsteğe bağlı olarak S Tronic şanzımanla da donatılan Audi A3 Cabrio 1.8, 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyede tamamlarken, 218 km/s’lik son hıza erişebiliyor. 2.0 litre hacmindeki motor ise ürettiği 200 beygir güç ve 280 Nm’lik torku değerleriyle ön plana çıkıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 13:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?