20
Mayıs
2024
Pazertesi
OTOMOBİL

Bu araçta kapı yok mu?

ABD'de Jatech firması tarafından tasarlanan otomobilin kapısı oluşturulan bir düzenekle çekmece gibi aracın altına giriyor.

Günden güne yeni tasarımlarıyla ve çağına uygun dizayn edilen otomobilleriyle porföyünü genişleten otomotiv sektörü, bu kez de konfor açısından inanılmaz bir başarıya imza atıyor.

ABD'nin Güney California eyaletinde bir otomobil firması tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen Jatech marka otomobil, 'Dissepearing Door' diye adlandırılan projesiyle kapısı kaybolan bir otomobil üretti.

Jatech firması tarafından üretilen ve otomobil camı gibi kendisine ayrılan bölüme girerek kaybolan kapısıyla kullananlara büyük rahatlık sağlayan otomobil, kullanıcılarına da bir çok yönden avantaj sağlıyor. Park sorunu yaşandığı zamanlarda kapıyı açma sorunuyla karşılaşan sürücülere yardımcı olmasının yanısıra, arabadan bebek ve hasta indirip bindirenlere ve eşya ve çanta gibi malzeme yükleyenlere de önemli kolaylıklar sağlıyor.

Lüks ve konforlu görünümüyle dikkat çeken ve şimdiden otomobil severlerin gözdesi haline gelen otomobil, otomotiv teknolojisinin son şaheseri olarak göze çarpıyor.

..
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 04:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?