22
Mayıs
2024
Çarşamba
OTOMOBİL

Bu Note çok ekonomik

Nissan, sıradışı otomobili Note'un, merakla beklenen 1.5lt dizel motorunu piyasaya sundu.


Note, 1.4lt ve 1.6lt. benzinli motor seçeneklerinin yanına eklenen dizel motoru ile, daha çok ekonomik araç isteyen ailelere de hitap ediyor.

Performansıyla göz dolduran düz vitesli common rail dizel motor 86 hp'lik güç üretirken, şehirdışında 100km mesafede yalnızca 4.6 lt. yakıt tüketiyor.

Geniş bagaj hacmi, katlanabilen kızaklı arka koltukları ve kademeli olarak büyütülebilen 437 litrelik bagajı sayesinde kendi sınıfındaki araçların ötesinde çok yönlü geniş bir yükleme alanına sahip olan Note, alışılmışın dışında günümüz modern aile yapısına, genç ve dinamik kullanıcılara pratik, tarz sahibi sıradışı bir otomobil sunuyor.

Çekici ve dinamik dış tasarımın yanında, fonksiyonelliğin de ön planda olduğu Nissan Note'un dizel versiyonunda Visia ve Tekna olmak üzere iki donanım seçeneği bulunuyor. ABS, EBD,Brake Assist, sürücü ve yolcu havayastığı, yan hava yastıkları,160mm kayabilen kızaklı arka koltuk, klima, ısıtmalı ve soğutmalı torpido gözü gibi donanımlar standart sunuluyor.

Yeni Note dizelin farklı donanım seviyelerinde 6'lı CD değiştirici, otomatik klima, yol bilgisayarı, sürücü koltuğu altında gizli saklama kutusu, çift yüzlü fonksiyonel bagaj panelinin (flexiboard) yanısıra, Bluetooth ve MP3 bağlantı ünitesi teknolojik özelikleri de bulunuyor.

Note'un Visia modeli 29.900 YTL, Tekna modeli 32.900YTL'den satılıyor.

ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 10:29:39
Güncelleme :15 Ekim 2007 Pazartesi 10:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?