27
Mayıs
2024
Pazertesi
OTOMOBİL

Impreza 2.0R Türkiye'de

Ralli yarışlarının efsane otomobili Subaru Impreza, 2006'da Impreza 2.0R modeliyle şehir hayatının vazgeçilmez otomobili olmayı hedefliyor. Şehir yaşamının yoğun temposuna performansı ile uyum sağlayacak simetrik sürekli dört çeker Impreza 2.0R, 39 bin 800 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Simetrik Dört Çeker Teknolojisi (Symmetrical AWD) ve yatay yerleşimli Subaru Boxer Motora sahip olan Subaru Impreza 2.0R; Sedan ve Sports Wagon iki gövde tipi ile Impreza'nın sportif karakterini taşıyor. Türkiye distribütörlüğü Bayraktar Holding çatısı altında bulunan Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen Subaru'nun yeni modeli Impreza 2.0R'nin, konfor ve güvenlik özellikleri de; 160 PS motor gücü ile Impreza adı ile özdeşleşen performans kadar ön planda bulunuyor.

Subaru trendleri ön plana çıkarılarak güçlendirilen aerodinamik özellikleri ve motor performansı ile Subaru Impreza 2.0R'nin ön ve dış görünümünde Impreza ayrıcalığını vurgulayan bir tasarım anlayışı göze çarpıyor. Japonya'nın önde gelen endüstri devlerinden Fuji Heavy Industries tarafından üretilen Subaru Impreza 2.0R'de, Subaru markasının kendine özgü farklılıkları vurgulanırken, işlevsel performansa da ağırlık veriliyor. Böylece, sağlanan teknik yenilikler tasarımda yapılan yeniliklerle birleşiyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 16:48:56
Güncelleme :23 Mart 2006 Perşembe 18:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?