20
Mayıs
2024
Pazertesi
OTOMOBİL

İyi Dilek Topu yarın İzmir'de

Futbolun coşkusunu ve kazanma arzusunu marka felsefesiyle bütünleştiren Hyundai, dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan UEFA Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Resmi Sponsoru olarak çalışmalarını sürdürüyor.


"Hyundai Futbol Festivali" isimli aktivite dahilinde Hyundai Assan üst düzey yönetimi, spor ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve Türk halkı, Milli Futbol Takımımıza destek vermek amacıyla Levent-Metrocity'de bir araya geldi. Hyundai'nin Resmi Sponsor olduğu ve 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Avusturya ve İsviçre'de ortak olarak düzenlenecek UEFA Euro 2008'de Türk Milli Futbol Takımı'nı desteklemek ve güçlü bir sinerji oluşturmak amacıyla hazırlanan 4 metre çapındaki bu dev İyi Dilek Topu'na herkes takımımız için düşündügü sözleri ve başarı dileklerini yazma fırsatını yakaladı.

"Hyundai Futbol Festivali" isimli etkinlik dahilinde ayrıca penaltı atış yarışması, masa ve insan langırtı, çeşitli bilgisayar oyunları ve UEFA Euro 2008'in resmi maskotları Trix ve Flix de tüm aktivitelerde 7'den 70'e herkesin eğlencesi oldu.

"Hyundai Futbol Festivali", 10 Mayıs'a kadar Türkiye'nin çeşitli şehirlerini dolaşarak Türk halkının takımımız için verdiği destekleri toplayacak. 26 Nisan'da İzmir Forum Bornova Alışveriş Merkezi ve 3 Mayıs'ta Ankara AnkaMall AVM'de gerçekleştirilecek olan aktivite haricinde İyi Dilek Topu da, bu süre içinde Türkiye'deki çeşitli Hyundai bayilerini dolaşacak. Festivalin son durağı 10 Mayıs tarihinde İstanbul Caddebostan olacak. Tüm etkinlikler dahilinde Türkiye'nin tek yürek olarak verdiği desteği alan "İyi Dilek Topu", 7-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak UEFA Euro 2008 boyunca Türk Milli Futbol Takımı'nın maçlarını yapacağı statların önünde sergilenecek ve takımımızın hep yanında olacak.

Hyundai'nin UEFA Euro 2008 aktiviteleri bu kadarla da sınırlı kalmayacak. "Hyundai İle Orada Ol!" isimli program sayesinde 16 takımın turnuva boyunca kullanacağı otobüslerde taraftar sloganlarıyla destek verilirken UEFA delegelerinin, hakemlerin ve VIP'lerin taşınmasını da Resmi Sponsor olarak Hyundai üstlenecek. Hyundai ayrıca Nisan ve Mayıs ayı boyunca gerçekleştirilecek çeşitli aktivitelerde ve internet sayfası üstünden düzenleyeceği yarışmalarda kazananları da, UEFA Euro 2008'de Türkiye'nin maçlarını yerinde izlemek için İsviçre ve Avusturya'ya götürecek.

Zaman
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 14:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can TEZER IP: 88.247.221.xxx Tarih : 7.05.2008 14:09:38

ben can tezer tüürkiye EURO şampiyonasında iyi bir başarı alması için fenerli deniz ile kayserili gökhanı oynatmamalı onların yerine dah verimli oyuncular alınmalıdır.