31
Mayıs
2024
Cuma
OTOMOBİL

Kampanya ve indirimlere devam

Yılın ilk yarısını neredeyse kapatacak olan otomotiv sektöründe ekonomideki olumsuzluklara rağmen kampanyalar tam gaz devam ediyor. İşte, çeşitli indirim fırsatlarının yanı sıra kredi avantajlarının da sunulduğu Mayıs ayına özel yeni kampanyalar:

Volkswagen: Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç, Jetta modeli için başlattığı kampanyasını genişleterek tüm modeller için geçerli olan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda model bazında yüzde 9’a varan indirim fırsatının yanı sıra motor hacmine göre bin 170 YTL’ye varan takas desteği sunuyor.

Kampanya süresince Polo modeli bin 660 YTL’ye varan indirimlerle 26 bin 290 YTL’den, Golf 4 bin 830 YTL’ye varan indirimlerle 33 bin 900 YTL’den, Passat Sedan 8 bin 260 YTL’ye varan indirimlerle 45 bin 940 YTL’den, Passat Variant 6 bin 350 YTL’ye varan indirimlerle 50 bin 570 YTL’den ve EOS modeli 3 bin 880 YTL’ye varan indirimlerle 59 bin 40 YTL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarına sahip olacak.

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Ticari Araç ise Transporter sahibi olmak isteyenlere indirim avantajının yanı sıra 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuyor. Kampanya kapsamında Transporter modellerine 33 bin 655 YTL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Vadeli alımlarda ise tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 90’a kadar olan miktarlar YTL veya Euro bazında kredilendirilebiliyor.

Seat: Doğuş Otomotiv-Seat, tüm modellerin mevcut tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 2 bin 500 YTL’lik indirim avantajı sunan kampanyasını 31 Mayıs tarihine kadar uzattı. Kampanya süresince Seat Ibiza model ailesine 24 bin 840 YTL’den, Cordoba model ailesine ise 25 bin 460 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla sahip olunabilecek. Leon modeli kampanya süresince 33 bin 120 YTL’den, Altea XL ise 38 bin 275 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kia: Güney Koreli Kia, Mayıs ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında hem binek hem de SUV modelleri için özel fırsatlar sunuyor. Kia’nın Rio ve Cerato modellerine Mayıs ayı boyunca 36 aya kadar peşinatsız kredi ve bin 250 YTL takas desteğiyle sahip olunabiliyor. Kia’nın başarılı 4X4 modelleri Sorento ve Sportage ise 1.85 YTL’lik sabit Euro kuru ve 2 bin 500 Euro’ya kadar takas desteği ile ön plana çıkıyor.

Dacia: Renault bünyesindeki Dacia markası da 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanyasıyla indirim imkanlarından yararlanma fırsatı sunuyor. Dacia’nın Logan Sedan modeline kampanya süresince 16 bin 310 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla sahip olmak mümkün. 5 ve 7 kişilik versiyonları ile farklı beklentilere cevap veren Logan MCV modeli de avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Logan MCV 5 kişilik versiyonunu 19 bin 680 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nissan: Nissan da Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olan bir kampanyaya imza atıyor. 2007’de sınıfının en çok satan otomobili olan Nissan’ın Note modeli için 2 bin YTL’ye varan takas indirimi uygulanıyor.

Renault: Renault da yaz aylarına girerken bir servis kampanyası düzenliyor. 20 Haziran tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya süresince Renault Yetkili Servisleri’nde Fix servis paketleri ve Elf motor yağlarında yüzde 20’lik indirimin yanı sıra Renault CarDvisit’e yüzde 20 daha fazla puan ve kampanyaya katılan herkese orijinal Formula 1 hediyesi sunuluyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 13:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?