19
Mayıs
2024
Pazar
OTOMOBİL

Opel Corsa sponsor oldu

Yeni Opel Corsa, MTV Avrupa 2006 Müzik Ödülleri'nin resmi sponsoru oldu. 

Yapılan açıklamaya göre, Yeni Opel Corsa'nın rock orkestrası olan C.M.O.N.S. ve MTV ile birlikte yürüttüğü Avrupa çapındaki kapsamlı kampanyası, MTV Avrupa 2006 Müzik Ödülleri ile yeni bir boyut kazanıyor. Opel Avrupa Pazarlama İcra Direktörü Alain Visser, konuya iliştin açıklamasında, "Eğlenceli, şık ve tek kelimeyle harika; bunlar yeni Opel Corsa'nın temel nitelikleridir" diyor. Opel, bu marka değerlerine sadık kalmak ve 20 yaş civarındaki Avrupalı şehirlilerin otomobile ilgisini çekmek için yeni modellerin lansmanında kullanılan ana reklam kampanyalarının dışına çıkarak, 2 Kasım 2006 tarihinde yeni Corsa ile Kopenhag'da MTV Avrupa 2006 Müzik Ödülleriyle zirve noktasına ulaşacak olan MTV ile bir ortaklık oluşturdu. 

MTV kanalının, geleneksel izleyicileri olan 20'li yaş grubu Avrupalı şehirlilere yönelik özgün ve saygın kampanya organizasyonunda, Opel için stratejik bir ortak olduğunu kanıtladı. Kanalda 14 Ağustosta ünlü kağıt-kukla rock orkestrası C.M.O.N.S.'un kariyerinin anlatıldığı ve MTVNI Creative tarafından gerçekleştirilmiş bir 'rock belgeseli' olan yeni bir programın yayınına başlandı: MTV Under The Radar (Radar Altında MTV). İzleyiciler, bu 'rock belgeseli' ile orkestrayı yakından tanımakta ve kişilikleri ile onların show yaşamlarında etraflarında sıklıkla yaşanan skandal niteliğindeki olayları daha iyi öğrenmek olanağını buluyor. Bir dakikalık 4 skeçten ve teaser kampanyasından oluşan diziler, bir plastik cerrah, bir grup hayranı, bir müzik yöneticisi, bir striptiz kulübü sahibi ve baş şarkıcının kız arkadaşı da dahil orkestrayla çalışan canlı aksiyon karakterleriyle yapılan görüşmeler yoluyla C.M.O.N.S. hakkındaki merak edilen sırları açığa çıkarıyor.
Kampanya, sanatçı biyografilerinin, paparazzi çekimlerinin, bir resim galerisinin, müziklerin, bir diskografinin, bir virüs kampanyasının, indirilebilir duvar kağıtlarının ve C.M.O.N.S. orkestrasının resmi sitesi olan www.thecmons.com sitesine linkin yer aldığı MTV Under The Radar mikro-sitesi www.mtvutr.com ile tamamlanıyor. Orkestra için üretilen diğer unsurlar arasında albüm kapakları, dergi kapakları ve orkestranın sahne-arkası fotoğrafları da bulunuyor. Yeni Opel Corsa ile C.M.O.N.S. arasındaki bağlantı, anahtar Avrupa pazarlarında eylül ayı içerisinde ve farklı zamanlarda kademeli olarak ortaya konmuş ve bunu diğer birçok çalışmanın izleyeceği belirtiliyor. 

Ortaklıkta ilk önceliği MTV Avrupa 2006 Müzik Ödülleri'nin ana sponsorlarından biri olan yeni Opel Corsa alıyor. Bu sponsorluk, Ekim 2006'da Avrupa çapındaki bir tüketici promosyonunun da temelini oluşturacak. Avrupa Opel Pazarlama İcra Direktörü Alain Visser, yeni anlaşmayla ilgili değerlendirmesinde, "MTV ile Opel'in yaklaşımları ve konuyu ele alış yöntemi arasında ciddi benzerlikler görüyorum. MTV Avrupa medyasındaki kaliteli eğlenceyi yeniden tanımlamış ve yaratıcılık ve estetik açısından yeni standartlar belirlemiştir. Opel markasını gençleştirme stratejimizde, yeni Opel Corsa ile tasarım, eğlence faktörü, kalite ve fiyat açılarından yeni bir standart oluşturduk. Tabii ki, yeni Corsa'yı doğal ortamında teşhir etmek istiyoruz ve MTV bu iş için en iyi seçim ve ortak. MTV ve C.M.O.N.S., Corsa'nın DNA'sını yansıtıyorlar: eğlence, enerji ve heyecan" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 12:48:38
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 19:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?