19
Mayıs
2024
Pazar
OTOMOBİL

Parrot Bluetooth Kiti Nissan' da

Parrot Bluetooth araç kitlerini Türkiye pazarına sunan Mobicom'un Nissan Otomotiv A.Ş. ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, şubat ayı boyunca satılan Nissan Micra'da Parrot CK3000 Evolution Bluetooth araç kiti standart donanım olarak sunuluyor.
Mobicom'dan yapılan açıklamaya göre, araçlarını şubat ayında alanlar, Parrot CK3000 Evolution Bluetooth araç kitlerini, arabalarını aldıkları bayide hiçbir ücret ödemeden taktırabilecek. Bluetooth donanımlı tüm cep telefonlarına uyumlu olan Parrot CK 3000 Evolution, cep telefonu cepte ya da çantadayken bile hiç dokunmadan rahatça telefon ile konuşabilme imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında Parrot CK 3000 Evolution, Nissan Micra'ya monte edilerek aracın müzik sistemine entegre oluyor. Parrot uyumluluk garantisi sayesinde telefon değiştiğinde araç kitini de değiştirmek gerekmiyor. Markası ne olursa olsun yeni telefonda da Bluetooth özelliği olması yeterli.
Bu arada, telekom, internet ve medya sektörlerinde faaliyet gösteren Internet Holding ve Türkiye'nin en büyük lojistik firmalarından Solmaz Grup ortaklığında kurulan Mobicom, 2004 yılından beri faaliyet gösteriyor. Mobil telekom ve teknoloji ürünlerini Türkiye pazarına getiren Mobicom, mobil internet, oyun ve mesajlaşma cihazları, Bluetooth araç kiti ve navigasyon sistemlerinden oluşan geniş ürün yelpazesini Türk tüketicisiyle buluşturuyor.
.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 23:32:36
Güncelleme :17 Şubat 2006 Cuma 23:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?