19
Mayıs
2024
Pazar
OTOMOBİL

Skoda'da takas indirimi ve kredi imkanı

Skoda, 10-30 Kasım tarihleri arasındaki kampanya ile uygun kredi imkanı ve takas imkanı sunuyor. Skoda'nın ürün gamının dördüncü modelini oluşturan Roomster, Auto Show Fuarı'nın ilk dokuz günü 75 adet sipariş aldı. 

Skoda, yetkili satıcılarında uygun kredi koşulları ve takas indirimleriyle müşterilerine Fabia, Octavia ve Superb sahibi olma imkanı sunuyor. 10-30 Kasım tarihleri arasında Fabia için ayda 268 YTL (10 bin YTL kredi için 60 ay vade) artı bin YTL takas indirimi, Octavia için ayda 407 YTL (15 bin YTL kredi için 60 ay vade) artı bin 250 YTL takas indirimi ve Superb için ayda 553 YTL (20 bin YTL kredi için 60 ay vade) artı 2 bin 200 YTL takas indirimi sunuluyor. Kredi imkanı ve takas indirimi peşin fiyat üzerinden yapılıyor. Belirtilen kredi oranları ise Garanti Bankası Otomobil Kredisi'ne ait. Diğer ödeme seçenekleri ve vade/oranlar için Skoda yetkili servislerinden bilgi alınabiliyor. 

Bu arada, Skoda'nın ürün gamının dördüncü modelini oluşturan Roomster, Auto Show Fuarı'nın ilk dokuz günü 75 adet sipariş aldı. Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş. Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın, "Roomster'ın Türkiye lansmanını Auto Show Fuarı'nda gerçekleştirdik ve dört farklı modelini kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Fuarın ilk dokuz günü toplam 75 adet sipariş aldık. 100 adet sipariş ile fuarı bitireceğimizi düşünüyorum" dedi. 

Yalçın, yüksek kaliteli otomobilleri ekonomik fiyatlar ile satışa sunduklarının altını çizerek, Roomster'ın 26 bin YTL'den başlayan fiyatının da siparişlere çok önemli bir etkisinin olduğunu söyledi.

Roomster, Style, Sport ve Comfort olmak üzere 4 farklı model, 1.2 12V HTP/47 kW'den 1.9 TDI PD/77Kw'ye kadar 6 farklı motor seçeneği ile piyasaya sunuluyor. ABS, ön hava yastıkları, sürücü emniyet kemeri uyarısı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, lastik tamir seti, yarı otomatik klima, elektrikli ön camlari yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, MP3 çalar, 4 hoparlör, gözlük saklama gözü, yan koruma bantları, renkli cam ve daha birçok seçenek "Roomster" modelinde standart. EBS, Ön, yan ve tavan hava yastığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm, otomatik klima, elektrikli ön arka camlar, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları, MP3 çalar, 8 hoparlör, ön sis farları, direksiyomdan kumandalı müzik sistemi, park sensörü, hız sabitleyici, renkli cam, yan koruma bantları, panoramik tavan en üst model olan "Comfort" modelinde bulunan standart donanımlardan bazıları.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 15:36:56
Güncelleme :12 Kasım 2006 Pazar 15:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?