28
Mayıs
2024
Salı
OTOMOBİL

Son model ticari araçlar

Yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan ticari araçların en yeni modelleri, 15-18 Mayıs 2006 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenecek olan İTAF 2006 İstanbul Ticari Araçlar Fuarı'nda boy gösterecek.

TÜYAP'ın TAİD Ticari Araç İthalatçıları Derneği ile ortaklaşa düzenlediği, İTAF 2006'da, ticari araçların en yeni modelleri tanıtılacak. Türk otomotiv sanayinin dünya çapındaki atılımını gözler önüne sermek amacıyla düzenlenen İTAF 2006'da, ticari araçlar, ekipmanlar ve yan sanayideki yenilikler ilgilileriyle buluşacak. Hem yolcu, hem de yük taşımacılığında kullanılan ticari araçlar, en büyüğünden en küçüğüne kadar İTAF 2006'da sergilenecek.

Sektör lideri firmaların katılımıyla gerçekleşecek olan fuarda; yolcu taşımacılığında kullanılan araçlardan, otobüsler, midibüsler, minibüsler; ağır ticari araçlardan, kamyonlar ve çekiciler; hafif ticari araçlardan; kamyonetler ve pick-up'ların yanı sıra; kamyon römorkları, treyler ve panel van'lar yer alacak. Ayrıca; treyler ve kamyonlar için üst yapımcıları, aks üretimi, şanzıman üretimi, ısıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemleri, haberleşme sistemleri, motor yağları, koruyucu yağlar, lastikler, servis ekipmanları, yedek parça ve aksesuar gibi yan sanayi ürünleri de fuarda sergilenecek.

İki yılda bir düzenlenen İTAF'ın 2004 yılı buluşmasına 16 ülkeden toplam 170 firma ve firma temsilcisi katılmış, fuarı 12 bin 236 kişi ziyaret etmişti.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 16:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?