23
Mayıs
2024
Perşembe
OTOMOBİL

Zafira'ya altın direksiyon

Opel'in kompakt vanı Zafira, 2005 yılının "Altın Direksiyon (Golden Steering Wheel)" ödülünü kazandı.

Almanya'nın haftalık yayın organı Bild am Sonntag'ın 11 milyon okuyucusu, Mercedes B-Class, Opel Zafira, Volkswagen Golf Plus, Mazda 5 ve Honda FRV'den oluşan 5 model arasından kendi favori modelini seçti.

Bu yıl, bu ödülün 30. yıldönümü ve bu sınıfta en önemli faktör, yol-tutuş ve hızlanma değil, müşteri onayı. 1999'daki ilk lansmanından bugüne kadar segmentinde en çok satış yapan Opel Zafira, şimdi yeni versiyonu ile, "Altın Direksiyon (Golden Steering Wheel)" ödülünü ikinci kez kazandı.

Elektronik Sürekli Süspansiyon Kontrolü (CDC) sistemli IDSPlus şasi, dinamik viraj ışıklı AFL bi-xenon farlar, römork (karavan) stabilite programı, Aç & Başlat anahtarsız giriş sistemi ve Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) Yeni Zafira'nın başlıca teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.

Adam Opel AG Genel Müdürü Hans Demant, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni Zafira ile Opel, trend yaratan bu modelin başarı öyküsünü sürdürmeye hazırdır. Özellikle, Bild am Sonntag okuyucuları tarafından verilen 'Altın Direksiyon (Golden Steering Wheel)' ödülünden son derece mutluyum. Çünkü bu ödül, Opel'in esnek, çok yönlü vanlar alanındaki uzmanlığını en net ve açık bir şekilde onaylamaktadır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 15:29:48
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 09:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?