20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

11 kişilik çete çökertildi

Antalya'da, polis tarafından düzenlenen 'Asist' isimli operasyonda, posta puluna sürdükleri sıvı uyuşturucuyu müşterilerin evlerine postayla gönderen 11 kişi yakalandı.

Antalya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekipleri Antalya, İzmir, İstanbul, Denizli ve Aydın illerinde üniversite öğrencilerine sıvı uyuşturucu LSD sattığı öğrenilen 11 kişilik çeteyi 'Asist' isimli operasyonla çökertti. Şafak vaktinde eş zamanlı yapılan baskında aralarında çete lideri S.G. ve çetenin kadın üyesi N.D.A. ile birlikte 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların İstanbul'dan temin ettikleri sıvı uyuşturucuyu küp şeker içine dökerek ve posta puluna sürerek sattıkları ve kendi aralarında 'Zen, Nef ve Nahin' kod adlarını kullandıkları iddia edildi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 50'şer adet küp şeker ve pul ile 1 şişe sıvı uyuşturucu ele geçirildi.

İfadeleri alınan ve çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu satmak ve kullanmak suçlarıyla suçlanan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi.

 

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?