25
Nisan
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Katilleri Beni Öldürmediğine Pişman Olacak!

ANKARA- Sinan Ateş cinayeti büyük bir yankı uyandırmaya neden olurken, eşinden de açıklama geldi. Eşi yaşanan bu durum karşısında suskunluğunu bozarken, eşinin cinayetiyle ilgili olarak suçlulara sert tepki verdi. Eski ülkü ocakları başkanı olan Sinan Ateş’in 30 Aralık günündeki silahlı saldırıya maruz kalmasıyla hayatını kaybetmesi eşinin de çılgına dönmesine neden oldu.

Sinan Ateş cinayetinde suçlular ile ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma çalışması da devam ederken şimdiye kadar 6 kişi tutuklanmış oldu.



Katilleri pişman olacak!

Sinan’ı şehit edenler beni öldürmediğine çok pişman olacak diyen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sert sözleriyle gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ayşe Ateş ‘’ Allah, en büyük adalet sahibidir. Acımız ne yazık ki siyasi bir malzeme haline gelmiştir. Herkesin yaşanan bu olay karşısında elini de vicdana koymalarını istiyorum. Acımıza saygı duyulsun. Eşim hain bir suikaste maruz kalmış ve hayatını kaybetmiştir. Burada yapmanız gereken onun manevi hayatına karşı olabildiğince saygı duymamız’’ dedi.

Herkesten Dua Bekliyoruz!

Herkesten dua beklediğinin altını çizen Ayşe Ateş, eşinin suikast sonucunda öldürülmesinin vebalini Allah tarafından er ya da geç alacaklarını söyledi. Ayrıca katiller ile ilgili olarak ‘’ beni öldürmedikleri için çok fazla pişman olacaklar’’ sözü gündemde geniş bir yer aldı.

Yayın Tarihi : 5 Ocak 2023 Perşembe 22:31:42
Güncelleme :6 Ocak 2023 Cuma 11:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?