25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

13 yaşında hamile bıraktılar

Muğla'nın Yatağan İlçesi'ne bağlı Çakırlar Köyü'nde yaşayan 13 yaşındaki F.K.'nin uzaktan akrabası Ali Kocasarı (25) tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

8 aylık hamile olan genç kızın, durumunu bol kıyafetler giyerek saklamayı başardığı öğrenilirken, genç kızın hamile olduğu hastalanmasının ardından ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak F.K.'ya tecavüz ettiği iddia edilen Ali Kocasarı ile olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen teyze oğlu Murat Kocaayak gözaltına alındı.

Olay Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde meydana geldi. Yatağan'a bağlı Çakırlar Köyü'nde yaşayan 13 yaşındaki F.K. gece geç saatlerde rahatsızlandı. Bunun üzerine ailesi F.K.'yi Yatağan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavisi yapılan genç kızın kontrollerinde 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. F.K.'yi kontrol eden doktorların aileye durumu bildirmesi üzerine aile jandarmaya haber verdi.

Olayın bildirilmesinin ardından köye gelen jandarma ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. İlk olarak genç kızın ailesinin ifadesini alan jandarma ekipleri, ailenin durumdan haberdar olmadığı tespit etti. Daha sonra tedavisi tamamlanan F.K.'nin ifadesine başvuran jandarma korkunç gerçeği ortaya çıkardı. İlk olarak jandarmaya çelişkili ifadeler veren 13 yaşındaki F.K.'nin daha sonra kendisine uzaktan akrabası olan 25 yaşındaki Ali Kocasarı'nın tecavüz ettiğini söyledi.

Bu ifadenin üzerine jandarma Ali Kocasarı'yı gözaltına aldı. Ali Kocasarı'nın jandarmaya verdiği ifadenin ardından olayla ilgisi bulunduğu öğrenilen ve ilçeye bağlı Kadıköy'de oturan teyze oğlu Murat Kocaayak da gözaltına alındı. Jandarma tarafından ilk ifadeleri alınan Ali Kocasarı ve Murat Kocaayak'ın iddiaları kabul etmediği öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilecekler.

BOL ELBİSELER GİYEREK 8 AY GERÇEĞİ SAKLADI
F.K.'nin hamile olduğunu belli etmemek için bol elbiseler giydiği öğrenildi. Bu sayede ailesinden ve yakınlarından durumu saklayan genç kızın rahatsızlanması ile gerçek gün yüzüne çıktı.

Habertürk
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 11:32:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?