28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

15 yaşında kıza fuhuş tuzağı

Eskişehir'de, evden kaçtıktan sonra gece sokakta dolaşırken kendisini bulan polislere fuhşa teşvik edildiğini söyleyen 15 yaşındaki genç kızla para karşılığı ilişkiye girdikleri iddia edilen 12 kişiden 7'si yakalandı. 5 kişinin arandığı olayla ilgili, genç kızı fuhşa teşvik ettiği ileri sürülen 1 kişi ise tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, gece yarısı sokakta yalnız dolaşan ve ağlayan S.Ö.Ö.'yü (15) fark eden polis ekibi, genç kızı evine götürmek istedi. Bu esnada genç kız, polislere, yaklaşık 15 gün önce evden kaçtığını ve daha önce tanıdığı S.K. (22) tarafından para karşılığı fuhşa teşvik edildiğini söyledi. 

Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri, S.Ö.Ö.'yü fuhşa teşvik ettiği iddia edilen S.K. (22) ile birlikte para karşılığı genç kızla ilişkiye girdikleri ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan 7 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, "Küçük yaştaki kızı fuhşa teşvik etmek ve ilişkiye girmek ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak'' suçlarından tutuklandı. 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Para karşılığı küçük yaştaki kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen diğer firari 5 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 20:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?