22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

4 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak

Amasya'da, yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve "merdivenden düştü" denilen 4 yaşındaki çocuğun dövülerek komaya sokulduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki A.K. merdivenden düştüğü gerekçesiyle Anne Betül K. (24) ve erkek arkadaşı Yılmaz Y. (29) tarafından Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil olarak müdahale edilen çocuğun ön tetkikleri yapıldığı sırada, çocuğun düşme sonucu vücudundaki yaraların oluşmayacağını gören doktorlar, durumu polise bildirdi. Yapılan incelemenin ardından çocuğun darp edildiği ve vücudunda eski ve yeni ağır yaraların bulunduğu belirlenmesi üzerine Anne Betül K.'nin erkek arkadaşı Yılmaz Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Durumu ağır olan, travma geçirdiği belirlenen ve bilinci yarı açık olan 4 yaşındaki çocuk, iç kanaması da olması nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. İlk belirlemelerde kulak arkasında kesilme, başında ve vücudunda darp sonucu oluşmuş yeni, eski ağır yaralar, neyle yapıldığı henüz belirlenemeyen çeşitli yaralar ve ciğerinde ağır hasar oluşan minik çocuğa acil müdahale yapıldı. Çocuğuyla birlikte hastaneye gelen anne, çocuğunu ve kendisinin yüzünü saklayarak görüntü alınmasını engellemeye çalışırken, üniversite doktorları da ilk belirlemelerde çocuğun vücudundaki yaraların düşme sonucunda oluşmayacağı kanaatine vardı. Olayla ilgili Sosyal Hizmetler, Adli Tıp ve Çocuk İstismarı Birimlerine haber verildi.

Anne Betül K. (24) ve erkek arkadaşı Yılmaz Y.'nin (29), iş aramak için İzmir'den 15 gün önce Amasya'ya geldiği ve 1 hafta otelde kaldıktan sonra burada ev tutarak oturmaya başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 14:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait karabaglı IP: 85.102.158.xxx Tarih : 10.12.2007 15:36:28

bu kişiler ruh hastası toplum içerisinde başıboş gezmemeli tedavi edilmeli.kendi çoçuğuna bunları yapan bir başkası için daha büyük tehlike demektir.