28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

4 yaşındaki çocuğu hırsızlığa sürdüler

İzmir'in Konak İlçesi'nde yakalanan 4 yaşındaki hırsızlık zanlısı çocuk, polisleri bile hayrete düşürdü. Çaldığı çantayla birlikte kaçarken huzur timlerinden kaçamayan küçük zanlı, uzun süredir hırsızlık yaptığını, ancak polislere ilk defa yakalandığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Alsancak Semti Plevne Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede yaşandı. Kafeye giren 4 yaşındaki G.A. kimsenin kendisini görmemesini kullanarak müşterilerin arasına girdi. Kafede arkadaşlarıyla oturan Funda İvgin'in (35) çantasını alan G.A., kafeden çıkarak kaçmaya başladı. Fazla uzaklaşamadan huzur timleri tarafından kıskıvrak yakalanan G.A. yakayı ele verdi.

 Küçük G.A.'nın daha önce defalarca kez hırsızlık yaptığı, ancak çok hızlı kaçtığı için bugüne kadar polislerden kurtulmayı başardığı belirlendi. Şirin görüntüsüyle çevresindekilerin ilgisini çeken küçük zanlı, daha önce de birçok kez hırsızlık yaptığını, ancak polislere ilk defa yakalandığını söyledi. Bundan sonra hırsızlık yapmayacağını söyleyen küçük kız, suç ehliyeti olmadığı için Çocuk Bürosu ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 23:44:23
Güncelleme :27 Ocak 2006 Cuma 23:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?