24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

6 aylık bebeğini leğende boğdu

Karaman'da, cinnet geçiren bir anne, 6 aylık çocuğunu su dolu leğene bırakarak ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Zembilli Mahallesi 793 Sokak No 3'te bulunan 2 odalı evde kiracı olarak oturan Kitabiye Kılınç (18), kuzeni olan Mehmet Kılınç (24) ile 14 yaşındayken evlendi. Mehmet Kılınç inşaatlarda çalışarak evinin geçimini sağlamaya çalışırken, çiftin 3 yıl önce Batuhan ismini verdikleri bir çocukları, 6 ay önce de Serkan adını verdikleri bir çocukları daha oldu.

Anne Kitabiye Kılınç, saat 12.00 sıralarında evde eşi olmadığı sırada cinnet geçirerek, 6 aylık oğlu Serkan'ı su dolu leğenin içerisine attı. Daha sonra korkuya kapılarak şoka giren anne Kitabiye Kılınç, polis karakoluna giderek durumu anlattı. Polisin eve gelerek yaptığı incelemede, Serkan Kılınç'ın su dolu leğende boğularak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Evde yapılan incelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, anne gözaltına alındı. 3 yaşındaki Batuhan ise, olanlardan habersiz evin önünde oynamaya devam etti.

Kılınç çiftinin, Kitabiye Kılınç'ın 18 yaşına girmesinin ardından kısa bir süre önce resmi nikah yaptıkları öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 15:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet akkoyun IP: 212.174.189.xxx Tarih : 28.11.2005 08:53:17
Allah bilir o ailenin ne gibi sorunları vardı.Şöyle bir etrafımıza bakmak lazım.Acaba yiyeçek bir lokması varmıydı.Yoksa insan kendi öz çocugunu böyle vahşiyçe katledermi.Bunda toplum olarak hepimizin şuçu var.