22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

7 günlük bebeğiyle intihara kalkıştı

Zonguldak'ta işsiz bir genç, kayınvalidesinin kendisini eve almadığını ileri sürerek, 7 günlük bebeğiyle birlikte intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, işsiz olan Kahraman İnce (22), kayınvalidesinin kendisini eve almaması üzerine kundaktaki 7 günlük bebeğini alarak gece saat 01.00 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi'nde Alaborina Rustaurant önündeki kayalıklara çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, İnce'nin bebeğiyle birlikte denize atlayacağını söylemesi üzerine çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Karadan ve denizden İnce'nin etrafını saran polisin yarım saat süren ikna çabasının sonuç vermesiyle bebek ve bunalıma giren genç baba kurtarıldı. Donma tehlikesi geçiren bebek, 112 Hızır Acil ekiplerince ambulansa alındı. Battaniyeye sarılan ve ilk müdahalesi yapılan bebek, daha sonra ambulansla Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. İntihar girişiminde bulunan işsiz baba ise, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Soğuksu Polis Merkezi'ne götürüldü.

7 günlük bebeğe henüz isim verilmediği öğrenilirken, olayla ilgi soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 16:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?