20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

94'lük nineye tecavüze kalkıştı

Bursa'da annesinin her ay erzak yardımı yaptığı 94 yaşındaki kadını darp edip tecavüze kalkıştığı iddia edilen şahıs, olay yerinde düşürdüğü cüzdanını almak için geri gelince polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi 1. Demirkapı Sokak'ta gece saat 03.00'te meydana geldi.

E.P. (24) ve F.A. (25) isimli 2 şahıs, tek başına yaşayan Cemile S.'nin (94) oturduğu evin önünde birlikte alkol aldı. Daha sonra E.P., arkadaşı F.A.'ya "Benim görülecek bir hesabım var" deyip yaşlı kadının oturma odasının camını kırarak içeriye girdi. Sese uyanıp yatağından kalkan yaşlı kadının eliyle ağzını kapayan E.P., daha sonra kadının başına yastıkla bastırıp tecavüze kalkıştı.

Bu sırada dışarıda olan F.A., sesi duyup içeriye girerek arkadaşına engel oldu. Telaşa kapılan E.P., pantolonunu toplamak isterken içerisinde nüfus cüzdanı ve sigorta sicil kartının bulunduğu cüzdanı düşürdü. Evin tahta dış kapısını da kıran 2 zanlı kaçtı. Ne olduğunu anlayamayan Cemile S., olaydan sonra karşı komşularına gidip olayı anlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, evin içerisinde inceleme yaparken E.P.'ye ait kimlik bilgilerinin bulunduğu cüzdanı buldu.

Bu arada evine giden zanlı E.P., yaşlı kadına her ay erzak yardımı yapan annesi Berrin P.'ye cüzdanını Cemile teyzenin evinde düşürdüğünü söyleyip tekrar evden çıktı. Aynı mahalleye geri dönen E.P. ve F.A. polis tarafından yakalandı. Osmangazi Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Yüzü gözü kan içerisinde kalan Cemile S. ise, ifade vermek için getirildiği karakolun merdivenlerinden polislerin yardımıyla çıkabildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yalnız yaşayan Cemile S.'nin 4 çocuk sahibi, olduğu ancak ikisinin öldüğü, diğer ikisinin ise Bandırma'da yaşadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 12:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?