26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Adana genç kızın intiharıyla yıkıldı

ADANALI petrol istasyonu işleten, otomativ bayiliği ve müteahhitlik yapan iş adamı Adnan Şenbayrak'ın kızı 22 yaşındaki Ebru Şenbayrak, oturdukları apartmanın 9'ncu katındaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Şenbayrak Otomotiv Petrol Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Şenbayrak'ın kızı, Türkiye Genç İş adamları Derneği Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanvekili Ayhan Şenbayrak'ın da yeğeni olan Ebru Şenbayrak, henüz belirlenemeyen bir nedenle, oturdukları Cemal Paşa Mahallesi Cevat Yurdakul Caddesi Çetin Apartmanı B Blok 9'uncu katttaki evlerinin balkonundan atladı. Yaklaşık 30 metreden beton zemine çakılan genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi.

Eve çıkan polisler yaptıkları incelemede, genç kıza ait bir anı defteri buldu. Hayatına sonveren Şenbayrak'ın anı defterine, `Size layık olamadım. Can kaybetmenin nasıl olduğunu bilirim. Ama arkamdan üzülmeyin' diye not yazdığı kaydedildi.

Bir özel üniversitenin pazarlama bölümünde okuyan Şenbayrak'ın psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Kızlarının ölümünü, apartmanın güvenlik görevlisinden öğrenen ailesi sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısı'nın Adli Tabip ile birlikte yaptığı incelemedin ardından genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Vatan
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 14:30:43
Güncelleme :26 Nisan 2009 Pazar 14:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?