18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Adana'da öldüren ihmal

Adana'da, yemek yemediği için oyalamak amacıyla eline polis babasının silahı verilen 3,5 yaşındaki Mustafa G., 31 yaşındaki annesi Hatice'nin ölümüne neden oldu.

Olay, Fevzipaşa Mahallesi'nde, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli 10 yıllık polis memuru M.G., eşi Hatice G. ve oğulları Mustafa ile birlikte iftar yemeğine de katılmak için annesine misafirliğe gitti.

İftar öncesi, anne Hatice G., oğluna yemek yedirmek istedi. Yaramazlık yapıp, yemek yemeyen küçük Mustafa'yı ikna edemeyen annesi, eşine ait, şarjörü çıkarılmış beylik tabancasını oğlunun eline verdi.

İddiaya göre, çocuğun kısa bir süre oynadığı tabanca yere düşünce birden ateş aldı. Şarjör çıkarılmış olmasına karşın tabancanın namlusu içinde kalan tek kurşunun isabet ettiği Hatice G. ağır yaralandı. Başkent Üniversitesi Hastanesi acil servisine götürülen Hatice G., tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Baba ile oğlunun ellerinde barut izi kontrolü yapan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
DHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 15:20:24
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 21:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek IP: 82.172.114.xxx Tarih : 4.11.2005 20:18:24
hic de acimadim boyle annelere ,2,5 yasindaki cocugu avutamayipta onun eline oyuncak tabanca alan anneler.babalara ibret,bu sorumluluk bilmehyenler neden anne olurlar. ufak cocuga soz geciremedim demek de neeeeeeeeeee... acimiyorum boyle kisilere anne olarak. hemde calisan bir anne olarak,dogurmak degil annelik onemli hollandadan selam