19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da "Nonstop1" operasyonunda "sokak satıcısı" olarak tabir edilen ve okul civarları ile eğlence mekanlarında eroin sattıkları ileri sürülen 11 kişi yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'ten Adana'ya uyuşturucu madde getirildiği ihbarını alan Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, TEM Otoyolu'nda gerçekleştirdikleri operasyonda İ.G ile H.Ç. adlı kişilerin bulunduğu otomobili, Ceyhan turnikelerinde durdurdu. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 200 gram eroin, 20 gram esrar maddesi ile eroin karıştırılmış bir paket sigara ele geçirildi. 

Şahısların yapılan sorgulamasında Ş.R.'nin uyuşturucu şebekesinin elebaşısı olduğu, Dağlıoğlu, Bey ve Akkapı mahallelerinde örgütlenerek özellikle okul çevreleri ile eğlence mekanlarında eroin pazarladıkları tespit edildi. 

Şahısların ifadeleri doğrultusunda uyuşturucu şebekesinin elebaşı Ş.R ile birlikte H.T. ile M.A.C., R.G., M.R., K.K., T.A., İ.B. ve M.A.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 10:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?