20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Adliye koridorunda dünürünü öldürdü

KIRIKKALE'de 4 ay evli kalan ve 6 aydan bu yana yanında bulunan kızının mahkemesine gelen 45 yaşındaki Ali Poyrazer, üzerinde bulunan ekmek bıçağı ile damadı ve dünürleri olan 4 kişiyi ağır yaraladı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan damadının babası, 46 yaşındaki Bektaş Bozkış öldü.

Geçen yıl evlenen Behzat- Nuriye Bozkış çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi. 4 ay evli kalan Bozkış çiftinden Nuriye Bozkış, 6 ay önce babasının evine döndü. Bozkış çifti ile birlikte yakınları da boşanma davasını izlemek için Kırıkkale'deki adliye binasına geldi. Hakim duruşmayı erteledi.

Duruşma çıktışında iki ailenin yakınları adliye koridorunda tartıştıktan sonra kavga etmeye başladı. Nuriye Bozkış'ın babası olan ve Başbakanlık'ta gece bekçiliği yapan 45 yaşındaki Ali Poyrazer, ‘Bozkış' ailesinin fertlerine saldırdı. Ali Poyrazer ekmek bıçağı ile damadı Behzat Boşkış, damadının babası Bektaş, damadının annesi Müzeyyen ile damadının babaannesi Güleşan Bozkış çeştli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen göğsünden bıçaklanan Bektaş Bozkış kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

Polisler tarafından yakalanan ve Ankara'da Başbakanlık'ta gece bekçiliği yaptığı belirtilen Ali Poyrezer gözaltına alındı. Olaydan sonra Adliye ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi çevresinde geniş önlem alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 16:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman IP: 213.248.179.xxx Tarih : 30.11.2008 20:39:29

bu nasıl işya anlamıyorum arkadaslar ölen ınsanı da yakınlarınıda ben tanıyorum hiç bır sucları yoktu tek sucları neydı dersenız bu sulaleye bulas malırı dır bence allah belalarını vercek