28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Aile içi ikinci vahşet!

İkitelli’de, kafasındaki şişme nedeniyle hastaneye kaldırılan 4 yaşındaki Kader kurtarılamadı. Tecavüz edildiği ortaya çıkan, vücudunda yanık ve boynunda ip izlerine rastlanan minik Kader’in annesi ve üvey babası tutuklandı.

SEMRA ve Şemsettin İşleyen çifti, önceki gün Kader Kuşpınar’ı kafasında şişme meydana geldiği için bir kliniğe götürdü. Kader yapılan ilk müdahalenin ardından Haseki Hastanesi’ne sevk edildi ancak kurtarılamadı. Doktorlar Kader’in vücudundaki yanık ve boynundaki morlukları görünce olayı polise bildirdi.

Gözaltına alınan anne ve üvey baba Küçükçekmece Adliyesi’ne çıkartıldı. Suçlamaları kabul etmeyen anne, "Kader altını pisletiyor diye onu daha önce dövüyordum. Ama son bir yıldır ona dokunmadım. Parkta oynarken yere düştü" diye konuştu. Semra İşleyen, kızının vücudundaki darp ve yanık izleriyle ilgili olarak da, "Kızım çay içerken üzerine döküldü. Yanık izleri ondan olabilir. Taktığı kolyenin ipi boğazını sıkıyordu" diye ifade verdi.

4 aylık hamile olan Semra İşleyen, hakimin ’Otopside tecavüz çıktı’ demesi üzerine, "Nereden biliyorsunuz? Üzerinde mi yakaladınız? Benim kocam birşey yapmadı" dedi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Semra İşleyen ve Şemsettin İşleyen tutuklandı. Adliye çıkışında olayı öğrenen bazı vatandaşlar İşleyen çiftine saldırmak istedi. Saldırı polislerce engellendi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 03:28:28
Güncelleme :21 Nisan 2006 Cuma 03:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?